TERVETULOA KEVÄT 2019

Hetken verran vaikutti siltä että mistään ei tu yhtään mitään mutta näköjään kaikesta, tai ainakin osasta, tuli sentään jottain.

Kummallinen Kumikomppaniamme jalkautuu näin kevään ja kissojen kiiman kunniaksi muutamille keikoille ja mikäli kaikki, tai joku kriittinen osa kaikesta, ei mene ihan vituralleen niin sinkautamme eetteriin myös uuden digisingulialaisen nimeltänsä Rosvot!

Toukopoukokuussa painelemma myös Gurulandiaan askartelemaan 5 uutta biisiä, jotka jo käytiin treenailemassa ja demoilemassa Vuoren Sakun pajalla Jyväskylässä ja tuntuisi siltä että saatanan hyvää metakkaa on luvassa isompanakin eränä loppuvuoden puolella. Niistä lisää sitten joskus. Ehkä. Toivottavasti.

Summaten me siis

KEIKAT
pe. 12.4.2019 Lahti, Möysä (Stupido 30v-klubi: JMKE, AOM, L.S.D )
la. 13.4.2019 Helsinki, Bar Loose (Stupido 30v-klubi: JMKE, Greenhouse AC, Mäkkelä)

JULKAISUT
pe. 12.4.2019 Digisingle Rosvot

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *