AIKA RIENTÄÄ, MYÖ EI 4.1.2019

4.1.2019
Äkkinäiselle näyttäisi siltä että meitä ei enää ole, mutta äkkinäinen on ihan täysin väärässä. Myö ollaan ja ihan täpöllä ollaankin!

Vuosi 2018 hurahti melko sukkelasti kaikenlaista puuhaillessa ja huuhaillessa, osa Kameleihin liittyvää osa kaikkeen muuhun liittyvää. Kevään ja kesän keikkojen jälkeen alettiin vatvoa uuden materiaalin askarteluprojektia ja alkutalvesta se saatiinkin potkittua käyntiin. Tapojemme vastaisesti kokoonnuimme hyvissä ajoin Liiteriin treenaamaan ja demoamaan 5 (viisi) uutta hirviötä, työnimiltään Leiri, Akrobaatti, Nihilisti, Rosvot sekä Vallaton mieli. Kovin tuli hyvät demot, joiden hyvyyttä juhlimme pitkälle aamuyöhön Kerubissa Stam1nan keikan tahdissa.

Marraskuussa painelimme Perkkiön Kimmon pajalle Lehmoon, eli SF Sound Studioille jossa tallensimme rallit lopulliseen muotoonsa kohtalaisen vaivatta ja kommeluksitta. Kovin tuli hyvät versiot, joiden hyvyyttä juhlimme pitkälle aamuyöhön Juten saunassa.

Nyt on sitten vuosi vaihtunut ja Kimmolta ootellaan viimeisiä ekan session mixejä jonka jälkeen ruvetaan miettimään seuraavaa viisikkoa. Ensimmäisen session mottona oli maksimaalinen kaupallisuus ja radiosoitto, tulevan session mottona on maksamaalinen kahjous ja äkä. Tulevista kappaleista löytyy mm. seuraavia työnimiä: Kevyesti keskellä persettä-twist, Ei kiitos, Hehkuton lamppu, Hinnoittelurock, Kehä, Jyrytest, Leppoisabaritoni-h-rosvolaulu, Onnelliset loput, Riitasointutwist, Pilvenpiirtäjä, Uraohjus, Urkkijamies sekä Valmis.

Tälleen tässä nyt ja näin.

Toppo


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *