Toukopoukokuun loppua pukkaa!

HELLOTARTO2016

23.5.2016
Hyvin on menny vaan vitut siitä, menköön. 12.-14.5.2016 sekoiltiin ja seikkailtiin Villun kanssa yhteisillä 60 -vuotiskeikoilla Helsingin Virgin Oilissa, Tallinnan Rock Starissa sekä Tarton Rock’n Roll Heavenissa ja yllätys-pyllätys, myö oltiinkin erityisen hyvä yhtye. Jopa levy-yhtiön suurvisiirin Joosen mielestä! Siistiä! Settiin kerättiin runsaasti uutta materiaalia tuoreelta Verta ja suolia -pökäleeltä sekä vanhempia toivebiisejä kuten ”Saatana saapuu kotiin”, jota ei ole kolisteltu keikoilla ainakaan 10 vuoteen. Kaikilta turpaan!

SOUNDI_ARVIO2016

”Verta ja suolia” on kirvoittanut mieltäylentävän ristiriitaisia arvosteluita, mm. Keski-Suomalainen lyttäsi sen jopa Rumbaa tylymmin, mutta molemmille lehdille voimme haistattaa vaikka paskat – teitä ei lue ku nuijat ja keski-suomalaiset 🙂 Kusen sekaan on onneksi valunut hiukkasen hunajaakin, kuten yo. kuvassa luettavissa oleva Soundi -lehden arvio. Soundi on selkeästi hyvä ja tyylikäs lehti, joka haluaa tarjota sivistyneille ja valveutuneille lukijoilleen vain parasta mahdollista älykkäimpien ja upeimpien toimittajien kirjoittamana. Kiitos.

Ensi viikonloppuna eli 27.-28.5.2016 lähdetään sitten juhlistamaan oikein urakalla 30 -vuotisuuttamme, kohteina tällä kertaa Tampere ja Turku. Suureksi pettymykseksi, harmistukseksi, närästykseksi ja vitutukseksikin Tampereen keikkapaikkamme on meistä johtumattomista syistä ja sekä meidän, että keikkaorganisaatiomme tietämättä vaihtunut Yo-talosta Varjobaariksi. Varjobaari on hirmuisen kiva baari, mutta siellä oltiin ihan justiinsa ja sinne ei mahdu lähestulkoonkaan kaikki Juhlakonserttiimme suunniteltu lisäohjelma, kuten lapsikuoro, jonglööraavat jääkarhut, tanssivat hiiret ja haureat vuohet, lasereista ja pyroista puhumattakaan. No, säästyypähän Turkuun enemmän mahtavuutta ja prameluuria.

Tälleen tässä, kuten jo totesinkin, meno ei ole lainkahan seppehestä vaan ihan muualta. Siitä vierestä ja siitä todisteena alla upea, itsetekemämme kökkövideo kappaleesta Betoniporsaat.

S’il vous plait sittisontiaiset, Tampereella ja Turussa nähdään!

-toppo-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *