2010

KUMIKAMELI 2010

Alkuvuosi meni Voima ja kunnia -levyä kyhätessä Perkkiön Kimmon pajalla Kulhossa. Mukaan houkuteltiin Eläkeläisten Euroveisusekoiluissa tutuksi tullu Yari, joka myös sovitti levylle useempaan biisiin viuluja (kiitos Laura), puhaltimia (kiitos Voyagerin kuomat ja Väänäsen Jone) ja oli mukana myös lauluhommissa.Orkesterin pitkäaikainen ihailija Aune Mäki poistui keskuudestamme, mutta kerkesi sentään osallistua Voima & Kunnia -albumin nimikkobiisiin lauluosuuksiin. Lämmöllä muistamme häntä.Vuonna 2010 loikattiin myös Facebookiin (Kumikameli Official) jonne kertyikin ihan mukavasti skeidan diggailijoita ja muita huonon musiikin ystäviä.

6.4.2010 laitettiin jakoon eka näyte tulevalta albumilta. Kyseessä kaunis viuluväritteinen ballaadi Loinen. Biisiä latailtiinkin pirun ahkerasti, hyvä homma!

Voima ja kunnia -julkaistiin 12.5.2010 ja julkkarikeikka kompuroitiin Nosturissa Eläkeläisten lämppärinä. Levyä myytiin monta laatikkoa, hyvä homma ja kiitos Penalle ahkerasta kaupittelusta!

Ilosaari rockissa vetäistiin äsäkkä 25 -vuotisjuhlakeikka perinteiseksi muodostuneella roskalavalla tällä kertaa pellemaskeissa, punkin Maukoset.

1.10.2010 laitettiin jakoon toinen näyte Voima ja Kunnia -albumilta, ärhäkkä ja äkäinen Cafe Aulaitia ja latteuksia jossa kuullaan Yarin sovittamia ja Voyagerin kuomian puhkumia puhaltimia. Sitäkin latailitiin putket punaisina.

Vuoden viimeinen keikka oli Espoon Sello -salissa 13.11.2010, joka on myös orkesterin nimi- ja syntymäpäivä. Väärässä paikassa väärään aikaan, mutta vitut siitä.

Orkesteri siis juhli rehvakkaasti 25 -vuotista olemassaoloaan, mutta totuushan on että Kumikameli -nimellä on toimittu vasta 24 -vuotta. Vitut siitä, ne laskee jotka osaa tai joilla ei o muuta tekemistä.

Nyt ei lähe tämän enempää.

Toppo 9.1.2011

Statistiikkaa

Julkaisuja :
Voima ja Kunnia -albumi
Loinen & Cafe Aulaitia ja latteuksia nettisinkulat
Riston joulu, eka coveri KK:n biiseistä ikinä, esittäjänä Halavatun Papat

Keikat:
2.4. Helsinki, Nosturi
12.5. Helsinki, Nosturi (Levyn julkkarit)
17.7. Joensuu, Ilosaarirock
12.8. Helsiki, Tavastia (Prole Klubi)
8.10. Helsinki, Bar Loose
22.10. Tampere, Vastavirta
23.10. Seinäjoki, Bar15
5.11. Kuopio, Henry’s
13.11. Espoo Rytminen rutistus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *