2014


KULTAINEN PYTHON
1. Väkivalta ok!
2. Muut nartut
3. Keijusalama
4. Vanhat valkeat miehet

Kultainen python on siis valmis ja saatavillakin! Sen pitäis löytyä piakkoin ainakin iTunesista, Deezeristä, Googleplaystä ja Spotifystä, sekä tietenkin Kumikamelin bandcamp sivustolta http://kumikameli.bandcamp.com. Täältä löytyvä versio sisältää em. 4 ärhäkän vedon lisäksi kaikkien kappaleiden ensimmäiset ja luonnollisesti ne parhaat demoversiot.

Niin kuin tuossa ei vielä olisi tarpeeksi,http://kumikameli.bandcamp.com version mukana tulee myös Tomi Riionheimon upeat kannet diy -versioina.

Jokisen valinta päivitti myös mallistoonsa uudet Python tuotteet, mutta ne myytiin loppu viikossa. Sori, seuraava erä maaliskuussa 2015. Nopeat söi nopeammin ku hitaat jotka jäi ilman. Levyjä on vielä ainakinhttp://kumikameli.bandcamp.com:ssa.

Kumikameli 2014:
Joppe Vento
Jute Musikka
Olli-Matti Wahlström
Toppo Koponen

Äänitys & Masterointi Kimmo Perkkiö @ SF Sound, Lehmo
Miksaus Kimmo Perkkiö & Jute Musikka @ SF Sound, Lehmo
Tuotanto Kimmo Perkkiö & Kumikameli

Kannet Tomi Riionheimo

Kontakt:
email: kumikameli@kumikameli.com
bandcamp: https://kumikameli.bandcamp.com
gigs & recs: http://www.stupido.fi/
Krääsää ja nannaa: Jokisen valinta

Kumikameli kiittää Joensuun Popmuusikoita tuesta, ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä.
Erityiset kiitokset Piikkikasville, Hiksulle, Patelle ja Pirtamolle talkoohengestä ja yleisestä mahtavuudesta.

 

Marraskuu 2014

Pimpoti-pom vaan pahvitsat! Kultainen Python kurkkii jo myyrän lailla studion uumenista ja pikaisen miksauksen jälkeen se lykätään teikäläisten lunastettavaksi http://kumikameli.bandcamp.com -sivustolle.

Tapojemme vastaisesti laitamme mukaan runsaat bonukset eli kaikkien mukana olevien kappaleiden ensimmäiset eli ne parhaat demoversiot.

Tänä vuonna ei keikkoja enää ole, mutta ensi vuosi alkaa vauhdikkaasti 3.1.2015 PRKL -klubilla Helsingissä. Mukana myös ärhäkkä Nimellisesti Helpot Naiset eli jos rumat miehet ei kiinnosta niin tulkaa nyt edes naisia kattelemaan.

Tässäpä kaikki tällä kertaa, seuraavaks Kultaista Pythonia odottelemaan…

 

Lokakuu 2014

Pieniä, mutta toivottavasti piristäviä muutoksia Kumiorkesterin tukiorganisaatiossa: 20.10.2014 pitkäaikainen keikkamyyjämme Piikkikasvi siirtyi ns. takavasemmalle ja uusi myyntitykkimme on vanha tuttu luottokuoma, Joose B ja hänen edustamansa Stupido Booking:

Stupido Booking: http://www.stupido.fi/recs/booking.php

Syyskuussa saimme myös mahtavan yllärin Joensuun Pop-muusikoilta eli Popparit tukevat meidän tulevaa levyprojektiamma kiitettävällä summallal – vähänkö on siistiä. Kiitokset heille siitä!

Marraskuussa painelemme vihdoinkin Perkkiön Kimmon SF-Sound -studioille, jossa aloitamme kummallisen Käärme -trilogian äänitykset. Ensimmäinen niistä, Kultainen Python, julkaistaan Joulukuussa 2014 digitaalisena ja se löytyy tuolloin Kumikamelinhttp://kumikameli.bandcamp.com -kautta sekä tärkeimmistä verkkopalveluista kuten iTunes ja Spotify. Kultainen Python sisältää kappaleet Väkivalta OK, Muut nartut, Nussivat natsit sekä Vanhat valkeat miehet.

VIttumaista syksyä kaikille, ahistuksesta voimaa!

Heinäkuu 2014

Tämän vuoden keikat taisi olla yllättäin tässä, kiitokset niistä sekä järjestäville organisaatioille & niillä käyneille immeisille.

Marraskuussa säntäämme siis studioon tallentamaan 4 biisiä sisältävää Kultainen Python -digijulkaisua ja se tulee jakoon mukavasti ennen Joulumarkkinoita. Se päätyy ainakin http://kumikameli.bandcamp.com/ :iin sekä Kickstarter -palveluiden kautta useampaan muuhunkin musiikkipuotiin. Perinteisessä formaatissa sitä ei tod.näk. tulla julkaisemaan.

Käykääpäs tsekkaamassa mitä uutta http://kumikameli.bandcamp.com/:ista tänään löytyy, olemme juuri digitoineet sinne mm. loistavan Porin Annankatu 6 -keikan vm. 1988 sekä ihka ensimmäisen virallisen Kamelidemon vuodelta 1987. Jokainen roponen on tarpeen että uusia tekeleitä saadaan julki!

* * *

Maaliskuu 2014

keikat
Ihme ja kumma, Kameleille tulee näköjään tänäkin vuonna ainakin kaksi keikkaa ja niiden infot löytyvät tuosta vierestä.

kumikameli.bandcamp.com
Uusia ralleja alkaa olla niin pirusti, että niitä on ruvettava tallentelemaan ja julkaisemaan asap. Semmoinen pieni ongelma meillä on, ettei meillä ole julkaisijaa eikä meillä ole oikein rahaakaan. Helevetti, meillähän on siis peräti kaksi pientä ongelmaa, keikkojen lisäksi.

Tuleva tekele laitellaan jakoon http://kumikameli.bandcamp.com/ kautta, joko koko jööti kerralla tai sitten biisi kerrallaan. Piakkoin em. mestasta löytyy erittäin hyvälaatuinen versio julkaisematta jääneestä Saturnuksen Vararengas -albumista, jonka saa itselleen vaivaiseen 3€ hintaan.

Lähiaikoina yritetään uploadailla sinne ainakin eka virallinen studio-demo vm. 1987, jonka avulla luikerreltiin mm. Ilosaarirockiin ja Discophonille debyyttialbumin tekoon. Tulossa on myös muutamia kovia live-vetoja ainakin Porista 1989 ja jotain hurjia Saksan vetoja.

Hinnat laitetaan niin alas kuin bandcamp suostuu, mutta toki enemmäkin saa pulittaa!

… Saattapi olla jotta tulevilla keikoilla on lahjakorttejakin jaossa…

* * *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.