KÄTEEN, VUOSI 2016!

KUMIKAMELI_1986-2016_DBTKJ!

TAMMIKUU-HELMIKUU
Vitumoisen kylmää ja pimeetä oli, etenkin kellarissa ja vintillä, mutta KK-leirissä pidettiin kipinää yllä muutamien keikkojen muodossa joita käytiin rämistelemässä All Over Mammanpoikien kanssa ainakin seuraavasti:

19.2.2016 Baarikaappi, Pori
20.2.2016 Bar 15, Seinäjoki

Meininkihän oli mitä mainioin ja populatakin vaivautui paikalle just sen verran ettei tarvinnu itekseen sekoilla tahi sheikkailla.

Kumikameli-cartoon-by-Venla-TKU-2016

MAALISKUU-HUHTIKUU
Umpitunnelin päässä häämötti jo vähäsen vaaleempaa umpea ja viime syksyistä VIALLISET -viinarallia jatkettiin muutamalla lisäetapilla.

4.3.2016 Varjobaari, Tre
5.3.2016 Lepakkomies, Hki

Huhtikuussa saatiin hyppysiimme myös toukokuussa julkaistavan Verta ja suolia -äänitteen lopulliset miksaukset ja kovasti oltiin tyytyväisiä vaikka vähän liian musikaalinen siitä taisi tulla. Melodiat ja arrit ja stemmat ja muut, huh-huh.

Verta_ja_suolia_2016

TOUKOKUU
Verta ja suolia -äänite julkaistiin virallisesti 6.5.2016 ja se sai hyvin vaihtelevan vastaanoton esim. Soundi antoi 4/5 kevyillä suitsukkeilla, mutta Rumppa 2/5 mojovilla munille potkuilla säestettynä.

Levyltä julkaistiin myös 3 kpl upouusia orkesterin itse turaamia videoita:

Toukokuussa seikkailtiin ahkerasti myös keikkamaisemissa, sekä All Over Mamsellien että Villu Tammen J.M.K.E:n kanssa. Meno oli hyvää ja ärhäkkää ja orkesterien kemiat sopi erinomaisesti yhteen. Juoppoja kaikki.

12.5. Virgin Oil, Helsinki (w/ J.M.K.E)
13.5. Rockstars, Talinna (w/ J.M.K.E)
14.5. Rock`n Roll Heaven, Tarto (w/ J.M.K.E)
27.5 Varjobaari, Tampere (w/ J.M.K.E)
28.5 GONG, Turku (w/ AOM, J.M.K.E)

_DSC1447WEB

KESÄKUU
Kesäkuussa taijettiin vejellä muutamat keikat ja ehkä vähän käteenkin. Settilistaa rukattiin muuten koko ajan ja kierrossa ennätykselliset n. 30 biisiä joista valkata. Uuttakin matskua ajeltiin varovaisesti sisään. Mukavata!

17.6. Henrys Pub, Kuopio (w/ AOM, J.M.K.E)
18.6. Suistoklubi, Hämeenlinna (w/ AOM, J.M.K.E)

Kamelit2

HEINÄKUU
Heinäkuussa oli parikin superjutskaa, eli Tommi sai ujutettua meijät Ilosaarirockin Töminään ja myö saatiin juoniteltua Olli-Matti toiseen kitaraan – oli ihan perrrrkeleen hienoa! Ilosaaren keikka meni, ns. putkeen ja siitä löytyy ainakin yksi oivallinen Periscope stream täältä.

Ilosaaren netti-TV:n haastistapaastista löytyy vuorostaan täältä.

Kuun lopulla körötimme herättämään hämmenystä myös Rovaniemen DBTKJ -kinkereille jossa hurja meno jatkui. Olli-Matti ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta kyllähän nuo Aslakit saatiin kumoon ihan perusnelikolla 🙂

DBTKJ

Periscope streamia Down by the Kemijoki -keikalta. Täällä.

15.7. Ilosaari rock, Töminä
30.7. DBTKJ, ROI

_DSC1351WEB

ELOKUU – SYYSKUU
Elokuu oli sitten melkomoisen action -vapaa kuukausi. Taidettiin treenailla muutamia kertoja mutta keikkoja ei pukkaillu.

Syyskuussa tilanne muuttui sitten jälleen hiukkasen valoisammaksi eli juhlittiin orkesterin tulevaa 30 -vuotispäivää hiukkasen etukäteen mekastamalla Olli-Matti toisessa kitarassa Joensuun Kerubissa. Paikalla oli myös Malisen Mikko joka kuvasi & tallensi keikan myöhempää käyttöä varten. Myöhempi käyttö olisi 13.11.2016 jolloin em. paketti julkaistaan Kamelien yotubekanavalla. Ja julkaistiinkin.

16.9. Kerubi, Joensuu
30.9. Bar Rock Beariin, Vantaa

KerubiArvio17092016

LOKAKUU
Syksyn pärkelehän sie sieltä tupsahti ja vuoden viimeiset keikat jotka hoideltiin perusnelikolla. Hyvinhän ne sujui, tietenkin. Pro on pro vaikka Jallussa marinoisi. Ja marinoitiinkin.

1.10. Loose, Hki
28.10. Katse, Jkl
29.10. Vikkula, Tre

_DSC1217WEB

MARRASKUU – JOULUKUU
Yhtye vietti 30 -vuotissynttäreitään 13.11.2016 ihan tyystin omissa oloissaan, kellekään kertomatta tahi sitä sen kummemmin juhlistamatta. Paitsi että Kerubin keikalla kuvattu vidis julkaistiin Kamelien youtube -kanavalla ja kovin hyvähän se on. Pro on pro! Mahottoman isot kiitoksen Malisen Mikolle, superukko olet!

Nyt on sitten 12.12.2016 ja kaikki ainakin miun mielestä kovin mahtavata. Yhtye on hemmetin kovassa iskussa ja ensi vuoden puolellekin on luvassa liuta keikkoja. Niistä tarkemmin kohta..

Uutta matskua on kierrossa ja settiin kerätään koko ajan myös wanhoja, vähemmän kulahtaneita ralleja, niitähän piisaa kun nuita levynperkeleitä on keretty tekemään ihan liikaakin.

Yks vuos vähemmän, jess!

toppo

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *