KESÄ KOITTAA KUMIKAMELILLE!

12.6.2017
Terveisiä persehestä! Myö huomattiin että kesä on tullut kun viikonloppuna hikoiltiin Liiterissä kursimassa kasaan 4 uutta biisiä joista pitäisi kursia ihan peräti jonkinsorttinen Julkaisukin syksyn keikkaretkille. Tuli nimittäin jonniin verran hiki ja Hermannile jopa byhyy ja yää, kun oli hankkinu itellensä oikein hirveän krabbendaaruksen perjantai-iltana tiskoyhtye Lossimiehen tenuremmin mukana.

Kappale jonka parissa painittiin oli enteellisesti ja ah niin osuvasti ”Ruma, nolo, tarpeeton”. Muut kiintolevylle tarttuneet ja julkaisuun menevät zipaleet olivat ”Saarnamies”, ”Paju” sekä jo keikoillakin kolisteltu ”Ongelmajätettä”.

Näytti siltä että kesästä 2017 tulisi tyystin keikaton, mutta kylähän sinne onneksi parisen kappaletta niitä pompahti, hyvä niin:

13.7.2017 Joensuu Popkatu, Teatterirafla Kauko Röyhkä -trion kanssa
18.8.2017 Mikkeli, Redneck rock

Syksy näyttää suorastaan mahtavalta, sillä jatkamme seikkailujamme maanmainion AOM:n kanssa about 10 keikan verran, vierailukohteina mm. Tampere Vastavirta, Joensuun Marks sekä Nivala, jossa mukana myös ainakin Lapin Helvetti (jess!). Tuossa ne näkyy, tuossa vieressä. Kattokaa vaikka!

Ilosaarirockissa Pixies – maaliman parasta ihanaa mahtavuutta!

-topo-

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.