Jumalauta, Kumiyhtye 29 vee!

Old is almost dead…
Se oli 13.11.1986, kun keksittiin Laiskan ja Petterin kanssa yhtye jossa kitaristit on perseestä. Aluksi kitaristit oli niin perseestä ettei niitä ollut ollenkaan. Tuo yhtye oli nimeltään Kumikameli ja sitä se on edelleen. Ei tullu kovin hyvää yhtyettä, mutta on aika sitkeä ja pahansisuinen. Ajan myötä kitaristit pikku hiljaa käänteisperseytyivät ja niitä pystyttiin ottamaan mukaan. Siinäpä ne tärkeimmät 13.11.1986 – 13.11.2015.

Kesällä käytiin Keikalla, jossa minimoitiin sähkön törsääminen. Merkkipäivän kunniaksi ja riesaksi se on kuultavissa ao. Soundcloud -linkistä. Soitto ontuu, laulu on kamalaa ja soundit hirveät – that’s the way we like it!

Käykäähän moikkaamassa!
18.11. Henry’s Pub, Kuopio (w/ AOM)
20.11. La Barre, Joensuu (w/ AOM)
21.11. Corona, Pieksämäki (w/ AOM)
11.12. Freetime, Jyväskylä (w/ AOM)

-topo-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *