KOHTA ITKETTÄÄ…

Vialliset2015-2016

5.11.2015
Hurjahkolta näyttää Kamelisyksy & alkutalvi 2016, eli tulossa on meidän mittakaavalla vino pino keikkoja hurjan & kajahtaneen All Over Maniacsin kanssa, päivämäärät tuossa vieressä ja kaiken kaahauksen keskellä pitäisi keretä ja kyetä tekemään 4 lisäbiisiä tulevalle Stupido julkaisullekin, jonka nimestä ei ole vielä päästy yksimielisyyteen, julkaisuajankohtakin on vielä auki ja lisäksi pitäisi saada tämä lause päätettyä järkevästi pisteeseen. Siinä se piste nyt tuli. Muuten ei menny kyllä kovin järkevästi.

Äänitysaika on sentään lyöty lukkoon eli sen pitäisi olla 27.-29.11.2015 ja paikkana supermahtava SF Sound Stuiddo, jossa keppiä ja porkkanaa tarjoilee Perkkiön Kimmo. Luvassa ankaraa pörinää ja mäkätystä!

IMG_0297

Uskokaa tai älkää, myö käytiin treenaamassakin eilen ja saatiin kursittua ajokuntoon peräti 26 biisiä, joiden avulla pystymme tarvittaessa kiduttamaan teitä jopa 1h 7mins!

Tästä olisi hyvä jatkaa, vaan lopetankin tämän tähän.

Nyt ja näin.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *