Kiitti vaan vtsti tästäkin vähästä!

IMG_0641

14.12.2015
Vialliset -kiertueen eka pätkä olisi tapulteltu enemmän tahi vähemmän mahtavissa merkeissä. Mahtavata oli soitetut keikat ja vähemmän mahtavata oli ne soittamatta jääneet.

Vuoden viimeinen vetäisy oli sitten Jyväskylän Freetimessä 11.12.2015, jossa meno oli vallan ärhäkkää ja räyhäkkääkin. Yhtyeemme intoutui mekastamaan yli tunnin, mikä on melko ihmeellistä tässä iässä ja näillä liksoilla.

Noh, seuraavaksi vetäistäänkin sitten kinkku päähän ja odotellaan henkeä pidätellen marraskuun studiosessioiden miksejä – muutamia raakalaisia on kuultu ja ei voi kuin ihmetellä mitenkä saatanan sietämättömän hyvä yhtye myö ollaan. Ja vaatimaton.

Repikää perseenne!

-toppo-


Kuvat Jani Räisänen


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *