Boan arkki on lastattu…

Boan_arkki_600px

23.6.2015
Nythän tilanne on se, että käytiinpäs tekemässä yks parhaista Kamelipökäleistä pitkiin aikoihin. Ainakaan pariin kuukauteen ei ole tehty näin timanttista matskuva kuin 10.7.2015 julkaistava Boan arkki on. Siitä piti tulla Lieron tie, muttei tullut. Tuli Boan arkki. Ehkä niin on hyvä.

Boan arkkiin lastattiin tuleville sukupolville talteen seuraavat kappaleet:

1. En nuku enää ikinä
2. Vialliset
3. Lieron tie
4. Joutomaalla

Tämä 10.7.2015 julkaistava digi EP on meidän kärmestrilogian viimeinen niitti ja seuraavaksi päästääkin sitten suunnittelemaan jotain aivan muuta.

Tätä muuta ennen käymme kuitenkin vetäisemässä ensimmäisen akustisen keikamme n. 10 vuoteen ja se tapahtuu Joensuun Teatteriravintolassa, POPKATU-KLUBILLA 16.7.2015 klo. 23:30. Tulkaa vdu kaikki sinne tai myö kaikki tullaan teille. Sitten ei ole enää kenelläkään kivaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *