2012

KUMIKAMELI 2012

Vuosi 2012 oli niin paska vuosi etten meinannu kirjottaa siitä mitään, mutta kaipa se on pakko taipua.Julkaisuja ei vuonna 2012, keikkoja oli muutamia ja treenejäkin taisi olla muutamat. Uusia biisejä kursittiin kokoon ruhtinaalliset kolme joista kahta soitettiin Matjesin kanssa (Vanhat valkeat miehet ja Viallisia) ja yhtä Kimmon kanssa (Muut nartut).

Kesällä käytiin vetäisemässä muutamia eksoottisempia vetoja, joista mainittava ainakin umpimahtava Jylyfest jossa melskattiin Blaster Masterin kanssa ja toinen DBTKJ Rovaniemellä, jossa esiintyi ”Kumikameli -duo”, jonka kokoonpano oli Toppo, Joppe, Laiska & Petteri ja ohjelmisto Elkarikeikkamatkalla treenattuja ikiwanhhoja ekan ja tokan levyn rallatuksia. Jänskää!

Alkusyksystä oli tosiaankin 4 mainiota keikkavetoa ja alkutalvesta piti olla toinen mokoma vaan 14.11. Olli-Matti loikkasi CMX:n ja loppusyksyn keikat piti perua. Vittu! No, meikä tietenkin loukkaantui niin verisesti, että olin pistämässä koko orkesteria monttuun vaan Joppe ja Jute jarrutteli ja Jute vihjaisi että Hirvosen Kimmo on kova nakuttaja ja mukava ukko ja sen vois juonitella tuuraamaan… Ja hiivatti, Kimmohan suostui ja parien treenien jälkeen todettiin, että mahtava on jannu ja nopee ku salama. Kimmo teki myös biisilistan ja se oli melkoisen ovela sillisalaatti koko orkan tuotannosta, pelkästään nopeita biisejä!!!

No, perkele. Just kun oltiin lähössä reissuun niin Jopelta tulee viesti että emäntä tippu hevosen selästä ja meni rikki, se emäntä. Ei pääse lähteen, ei sitten millään. Sinne kärähti sekin yritys.

Siinäpä taitaa olla tärkeimmät vuodelta 2012…

No joo, Jokisen Pekka pelasti Kamelitehtaan ja krääsää saapi nyt Jokisen Valinnan webbipuodin kautta: Jokisen Valinnan kautta.

Youtubeen latailtiin kovasti videoita: KumikameliTheBand

Tuoreinta tietoa löytyy aina Facebookista eli täältä Kumikameli Official

SOITETUT KEIKAT
13.7. Jylyfest, Vaivio
28.7. DBTKJ, Roi
17.8. Helsinki, Bar Loose
19.10 Jyväskylä, Katse
20.10 Tampere, Lost In Mushit

PERUTUT KEIKAT
5.12. Hki, On the Rocks
6.12. Kouvola, House of Rock
7.12. Tre, Vastavirta
8.12. Kuopio, Henkka


Joensuussa 16.9.2013

– toppo –

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *