2011

KUMIKAMELI 2011

Vuosi 2011 oli pääosin ihan täysin syvältä & perseestä. Tavoitteesta 10 keikkaa per vuosi jäätiin roimasti orkesterista johtumattomista syistä, mutta ne keikat joita oli, oli vitun siistejä. Kiitokset kaikille jotka meijät keikalle huoli ja erityiskiitokset niille jotka meitä keikoille tuli kattomaan.Pari saatanan siistiä vetoa on pakko mainita ihan erikseen, eli uuden Kerubin avajaisveto oli silkkaa mahtavuutta & raivoa eikä siitä paljoa jäänyt myöskään Pietarin veto Venäjienmailla. Vot!

Loppuvuodesta tartuttiin itteämme niskasta ja toisiamme munista ja treenattiin setti uusiksi. Huh-huh. Mukaan saatiin kursittua muutamia uusiakin ralleja kuten ”Vanhat valkeat miehet” ja ”Viallisia”, sekä vino pino loppuunkaluamattomia wanhoja pökäleitä.

Siinäpä tärkeimmät…

Ai niin, 13.11.2011 retkue täytti virallisesti 25 vuotta. Eipä juhlittu merkkipäivää…

Jos joku on lukevinaan rivien väleistä jonkinsorttista ahistusta, alistuneisuutta, tympääntymistä ja vitutusta, on täysin oikeassa. Nyt vituttaa…

Nyt vituttaa niin paljon ettei uskalla ees tehhä uusia biisejä, ettei halkee vitutukseen siitä ettei pääse niitä kellekään esittelemään.

Toppo 13.2.2012

Statistiikkaa

Julkaisuja :
Ei julkaisuja

Keikat:
5.2. Lahti, Torvi
11.2. Joensuu, Kerubi
26.2. Pietari, Venät
18.11. Seinäjoki, Bar 11
19.11. Oulu, Nuclear Nclub
15.12. Kuopio, Henkka

ps. ”orkesterista johtumattomista syistä” taitaa olla hieman harhaanjohtavaa, koska vikahan on tietenkin tuotteen jos se ei mene kaupaksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *