Verta ja suolia pakkiin kyylät!

Verta_ja_suolia_2016
Kevät on ja pitkällä ja suolen päästä pilkottaapi kelmeää valoa, jota monet myös kesäksi kutsuvat. Monen ja laisten vääntöjen jälkeen olemme hivuttautuneet siihen pisteeseen, että upouusi & tuliterä Kumikameli äänite ”Verta ja suolia” kurkkii myöskin myyrän lailla pimeästä piilostansa. Ulos sen pitäisi putkahtaa 6.5.2016.

Verta ja suolia on nimestään huolimatta älyttömän nätti, lempeä ja lämmin kokonaisuus, jonka teksteissä ei juurikaan kiroilla tahi muutenkaan suhtauduta negatiivisesti tahi sarkastisestikaan henkilökohtaiseen, kansalliseen tahi kansainväliseenkään nykytilanteeseen.

Kappaleiden soitannolliset osuudet ovat musikaalisia ja herkästi helkkyviä. Temmot on pidetty maltillisina ja suurinta osaa kuulijoita miellyttävinä n. 120 bpm tietämillä. Kaikki hittejä säveltävät ammattilaiset tietävät, että sydämen keskivertoleposykkeen, 60 bpm kerrannaiset ovat kuulijoita eniten miellyttäviä, tanssilattiat täyttäviä tempoja.

Kappaleiden lauluosuudet on tehty hartaudella ja huolella kirkumista ja rääkymistä kartellen, myös taustalauluosuudet ovat kerrassaan upeita ja pieteetillä harmonisoituja.

Taiteilija Riionheimon työstämät kannet kuvastavat loistavasti äänitteen lempeää, valoisaa ja optimistista tunnelmaa.

Yhtye käy myös keikoilla, tässäpä lähiaikojen listaa:

12.5. Virgin Oil, Helsinki (w/ J.M.K.E)
13.5. Rockstars, Talinna (w/ J.M.K.E)
14.5. Rock`n Roll Heaven, Tarto (w/ J.M.K.E)
27.5 Yo talo, Tampere (w/ J.M.K.E)
28.5 Klubi, Turku (w/ AOM, J.M.K.E)
17.6. Henrys Pub, Kuopio (w/ AOM, J.M.K.E)
18.6. Suistoklubi, Hämeenlinna (w/ AOM, J.M.K.E)
15.7. Ilosaarirock, Töminä

Tässäpä tärkeimmät tältä erää.

Tarkkailkaapa Levykauppojanne, iTunes Storejanne sekä Spotifyitänne!


Tämäkin kappale löytyy upeana remasteroituna versiona Verta ja suolia -äänitteeltä!

Tilaa CD julkaisupäiväksi kotiin klikkaamalla alla olevaa nappia. Jos haluat saman pakettiin paidan tai muuta jännää tee ostoksesi Jokisen Valinnan nettikaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *